Referenties

Laurens & Annelies
Veldlaan, Groenekan

Marijn heeft ons geholpen bij de aankoop van ons eerste (en tevens huidige) huis. Het nadeel van verliefd worden op een woning is dat je langzaam maar zeker ongemerkt je grenzen oprekt en vanuit emotie sneller ‘ja’ wil zeggen op een tegenvoorstel, om dat droomhuis maar te kunnen bemachtigen. De door Marijn geboden hulp was hierbij voor ons zeer welkom, omdat hij die objectieve (en zakelijke) kijk heeft op het object en het aankoopproces. Op je handen zitten is soms heel moeilijk, maar met hulp van Marijn hebben wij wel ons droomhuis weten te bemachtigen voor een goede prijs.

Igor & Martine
Buitenweg, Maarssen

Wij hadden het al opgegeven om ons droomhuis te kopen, want er was al een bod gedaan. Dankzij Marijn Vastgoed konden we toch nog een bod uit brengen en uiteindelijk hebben we het huis kunnen kopen. Buiten dat feit, heeft Marijn zelf veel technisch inzicht, waardoor hij daar gelijk zijn mening over kon geven, wat ons een fijne bevestiging gaf, dat we goed zaten. Wij raden dan ook aan om met Marijn als aankoopmakelaar in zee te gaan.  

Daan & Inge
Blauwkapelseweg, De Bilt

Marijn heeft ons destijds erg prettig en deskudig geholpen bij de aankoop van ons huis in de Bilt. Het huis stond niet op Funda of andere sites wat ons instaat stelde om in een gewilde prijsklasse en gewilde buurt dit huis te kopen. Marijn was de markt voor wat prettig was in de onderhandelingen. Later heeft Marijn ons ondersteund met de verbouwing door de juiste connecties.