Referenties

Onderstaand een aantal referenties uit het verleden.
De meest recente referenties staan echter transparant op Google via Google reviews

Jasper en Annemieke
Werkspoorplein, Utrecht

Marijn heeft ons geholpen ons eerste koophuis te vinden. Wij waren echt ontzettend blij met hem. Het was fijn een extra paar ogen te hebben tijdens de bezichtigingen. Verder was Marijn erg handig in het regelen van afspraken. Eerder visten wij regelmatig achter het net en waren wij vaak al te laat voor het inplannen van een bezichtiging. Erg prettig was dat Marijn zicht had op het aanbod van huizen dat nog niet op Funda was verschenen. Zo heb je net een streepje voor. Vrijwel iedere dag stuurde hij ons nieuwe huizen door die hij goed bij ons vond passen.
Bij het doen van een bod dacht Marijn mee over welk bod redelijk zou zijn en haalde hij voor een groot deel de chaos eruit. Erg fijn als het zoeken van een huis lastig is te combineren met je werk.
Na het doen van een bod en de acceptatie daarvan begeleidt hij je nog tot aan de notaris. Dat scheelde ons erg veel stress en gaf ons extra zekerheid.
Last but not least, Marijn is gewoon een ontzettend leuk persoon. Eigenlijk was iedere bezichtiging gewoon gezellig met hem erbij!

Thessa
Cremerstraat, Utrecht

Na een jaar lang zelf geprobeerd om een huis te kopen in Utrecht, uiteindelijk toch de conclusie getrokken dat dat zonder makelaar heel lastig is. Maar zo’n huizenzoektocht is heel spannend en niet alle makelaars hebben oog voor hun klant. Marijn wel. En het lukte hem om het eerste huis wat we samen bekeken ook voor mij te kopen. Naast deze bijzondere prestatie was hij ook mijn baken in het hele proces dat hierop volgde. Altijd bereikbaar en nooit te beroerd om iets twee keer uit te leggen of even te sparren. Door zijn kennis en kunde werd het proces minder stressvol voor mij. Iedereen die nog twijfelt om een aankoopmakelaar in de arm te nemen, kan ik Marijn van harte aanbevelen. Geen gladde praatjes, maar een betrouwbare adviseur die de markt kent en die je op duidelijke en persoonlijke wijze door het hele proces begeleidt.

Laurens & Annelies
Veldlaan, Groenekan

Marijn heeft ons geholpen bij de aankoop van ons eerste (en tevens huidige) huis. Het nadeel van verliefd worden op een woning is dat je langzaam maar zeker ongemerkt je grenzen oprekt en vanuit emotie sneller ‘ja’ wil zeggen op een tegenvoorstel, om dat droomhuis maar te kunnen bemachtigen. De door Marijn geboden hulp was hierbij voor ons zeer welkom, omdat hij die objectieve (en zakelijke) kijk heeft op het object en het aankoopproces. Op je handen zitten is soms heel moeilijk, maar met hulp van Marijn hebben wij wel ons droomhuis weten te bemachtigen voor een goede prijs.

Igor & Martine
Buitenweg, Maarssen

Wij hadden het al opgegeven om ons droomhuis te kopen, want er was al een bod gedaan. Dankzij Marijn Vastgoed konden we toch nog een bod uit brengen en uiteindelijk hebben we het huis kunnen kopen. Buiten dat feit, heeft Marijn zelf veel technisch inzicht, waardoor hij daar gelijk zijn mening over kon geven, wat ons een fijne bevestiging gaf, dat we goed zaten. Wij raden dan ook aan om met Marijn als aankoopmakelaar in zee te gaan.  

Daan & Inge
Blauwkapelseweg, De Bilt

Marijn heeft ons destijds erg prettig en deskundig geholpen bij de aankoop van ons huis in de Bilt. Het huis stond niet op Funda of andere sites wat ons in staat stelde om in een gewilde prijsklasse en gewilde buurt dit huis te kopen. Marijn was de markt voor, wat prettig was in de onderhandelingen. Later heeft Marijn ons ondersteund met de verbouwing door de juiste connecties.

× Hoe kan ik je helpen?