Verbouwadvies en -begeleiding

Wil je je huis verbouwen? Door mijn jarenlange ervaring in de makelaardij weet ik wat een waardevermeerdering is en wat je beter kunt laten. Soms hoef je zelfs niet eens op zoek naar een nieuw huis, maar is het omgooien van de indeling of het uitbouwen van je huidige woning genoeg om het om te toveren tot jouw droomhuis.

Ik loods je door het doolhof van keuzes, materialen en stijlen. Waar moet je juist wel over nadenken, en waar moet je mee oppassen?

Moet er geschilderd, verbouwd of een tuin aangelegd worden? In iedere vorm kan ik je helpen: van enkel adviseren tot alles uit handen nemen.
Mijn brede netwerk van klusjesmannen, schilders, stukadoors, aannemers, loodgieters en timmermannen deel ik graag met je.

Ik help je bij de aanvraag van benodigde vergunningen en meldingsplichten waar nodig, doe onderzoek in de buurt en bij de gemeente en ben de schakel tussen jou en de aannemer. Zo bespaar jij jezelf een heleboel tijd, zorgen en energie en blijf ik betrokken totdat je huis helemaal naar jouw wens is.

× Hoe kan ik je helpen?